tirsdag den 20. november 2012

Winterlicious Winther!

Hej mennesker!
Har en super sprød nyhed! Har besluttet mig for at lave 'winterlicious julekalender' hele december måned, altså indtil juleaften! Blev inspireret fordi jeg så at Bloggeren Johanne, lavede en igen iår! Havde fulgt hendes julekalender hele sidste år, og synes at det var super sødt!

Julekalenderen kommer til at bestå af, DIY's, 2 giveaways, inspiration til gaver, beauty tips, og en masse andet! Har brugt meget af min dag på at brainstorms over HVAD man kunne lave på bloggen for hele måneden! Undskylder allerede på forhånd hvis der kommer indlæg måske en dag for sent eller for tidligt, men tager jo til Indonesien den 17. December, og skal lave en masse der nede, men forbereder det hele her hjemmefra, så det bare er til at smide op på bloggen! Woop woop!

Synes det er en super sød ide! Og håber virkelig at i har lyst til af følge med, og evt få inspiration til forskellige ting!

Julehilsner // Clara

2 kommentarer:

  1. Hej Clara.
    Synes det er en rigtig god idé at lave sådan en julekalender. Det lyder spændende (hvilket din blog egentlig også er) :)
    Håber at du har lyst til at følge min blog.
    Mange knus Amanda. <3

    mylife-amandavictoria.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Amanda<3
      Det betyder meget at få sådan en sød kommentar som din! det vaarmer, at nogle kan lide og bliver "inspireret" af det man laver

      -Clara

      Slet